SMP/Proppen ur för enskilda avlopp- ett 70 tal förbud på gång

Proppen ur för enskilda avlopp- ett 70 tal förbud på gång  

Kommentar:

Förskräckligt.
Som Carl Lindström, tidigare teknisk attache i Washington, har sagt om hållningen idag i USA till det som gjordes på 60,70 talen med avlopp. Terror mot sin egen befolkning.

Men i sverige kommer det inte heta så, utan att miljökampen fortsatte o intensifierades.

I det landsbygdsprogram som S regeringen tog för några år sedan så står det i en av punkterna att man skall öka byggnationen på landsbygden men o då också åtgärda avloppen. Antar det är för att öka befolkningen på landsbygden.
Som reglerna nu följs och som nu även Växjö o Hörby följer så minskar nog befolkningen av de ofta mindre bemedlade på landsbygden som t ex pensionärer, o det blir fritidshus av deras bostäder för de rikare i storstäderna. Var det det man ville?

Antager att Växjö o Hörbys S, V och Mp partier sett förlusten som en risk till återgång till sunt förnuft och att det inte är lönsamt för de kommunala affärena. Tror också att svenskt vatten o SKR o Hav har tryckt på inkl ett antal kommun politiker i andra kommuner.
DET SKALL INTE FINNAS NÅGOT SÅDANT HÄR, är budskapet till Växjö o Hörbys politiker. Det kan bli prejudikat av det.
Tyckande i st för vetenskap och plundring gäller idag.

 

En kommentar

  1. Helt uppenbart saknas naturvetenskaplig kunskap hos majoriteten i Sverige. Majoriteten behöver inte inhämta kunskap utan man beslutar i egenskap av sin majoritet. Om det därvid sker i strid med gällande lagar så ändrar man dem hänvisandes till ”moderna” miljövillkor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *