Magazin24/ Kommunalråd i Köping fick ett obehagligt mejl

INSÄNT

15:58 | 14 MAJ 2022

Kommunalråd i Köping fick ett obehagligt mejl

Kommunalråd Andreas Trygg erhöll ett mejl med en obehaglig underton.

 


Utkast till ej insänd insändarre:

Hej Annika (S) och Andreas (V),

Jag har önskat tur och otur i en sakpolitisk fråga. Tur för åsikten jag och mitt parti företräder. Otur för motsatt åsikt.
Brevet handlade bara om VA (vatten och avlopp). Jag skrev det som privatperson, inte som KD-kandidat.
Detta inför det riksdagsbeslut som väntas i juni.

Att tolka detta som att jag önskar mina meningsmotståndare otur på det personliga planet är en svårförståelig feltolkning.

Likväl ber jag om ursäkt, om mitt ordval och er feltolkning gjort er ledsna.

Förlåt!
Mvh
Anders Segerberg

 

Jag har sedan 2017 skrivit brev från VA-i-tiden/Webbredakören tar till orda. Detta var det 39:e brevet till 300 NorrMälarstrandsbor och 300 runt om i landet, inkl er partiledare i Köping. Bilagan på 5 sidor handlar enbart om VA,  på NorrMälarstrand i Köping och i liknande fritidshusområden runt om i Sverige, om utdömda enskilda avlopp, om riksdagsarbetet och om myndigheters, domstolars och experters arbeten.

 Så här skriver jag: “Ämne: VA-i-tiden/ Webbredaktören tar till orda fredagen den 13:e maj 2022. 

Hej igen. Det var ett bra tag sedan jag skrev, försökt att fylla på med nya inlägg på VA-i-tidens hemsidor, men inte hunnit skriva några mail till er. Men nu är det dags för ett vårbrev. Jag hoppas på otur för de styrande i Köping och tur för oss, nu denna fredag den 13:e. 

Se länk: VA-i-tiden/ Webbredaktören tar till orda fredagen den 13:e maj 2022 – Nätverket VA i Tiden , Fastighetsägares forum för rätten till sitt enskilda avlopp.“ 

Jag önskar otur för de styrande i  Köping, dvs så att kommande VA projekt på NorrMälarstrand inte blir av, och därmed tur för oss som kan få behålla våra hem och våra fritidshus på dessa områden. För vår del är det ett reelt hot. DS

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.