Brev till Riksdagens civilutskott,  Statsrådsberedningen och Miljödepartementet ang. proposition Hållbara vattentjänster

Brev till Riksdagens civilutskott,  Statsrådsberedningen och Miljödepartementet.

Miljodepartementet- proposition Hållbara vattentjänster

En kommentar

  1. Nja, här har jag med flera kämpat mot kommunen i 3,5 år och lyckats förhala denna process i tre år i väntan på nytt regelverk som verkligen behövs. Nu när det äntligen verkade vara på gång efter så många framflyttade beslut, och man såg lite hopp. Så var det sista man kunde vänta sig att va i tiden och villaägarna skulle ytterligare försena beslutet. Det går inte ihop med det arbete som ni redan gjort. Jag förstår erat resonemang men ändå inte. Detta skulle ni förstås ha uppmärksammat mycket mycket tidigare. det är liksom försen nu. Blir det nu, ytterligare en fördröjning så kan vi inte hålla emot längre och det är kört för oss…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *