2021-10-15, Den lilla människan Anna, ”EU:s kräftproblem och den lilla EU-medborgarens liv i limbo”

”EU:s kräftproblem och den lilla EU-medborgarens liv i limbo”

Det är fredag kväll och jag borde njuta av kommande ledighet men så är inte fallet.
Det är svårt att komma till ro när man kommer till insikt om att EU har problem a’la kräftkokningens vara eller icke vara ( aftonbladet.se, 13 oktober, ”MP röstade ja till EU-bud mot kräftkokning: ”Blev lite fel”) medan man själv lider all helvets kval inför kommande signaleringar om ökade elpriser kommande vinter, annalkande utdömning av enskilt avlopp på mystiska grunder, oro för våldet i samhället och fan å hans moster (f’låt kraftuttryck) mm mm mm…

Jag vet inte, jag anser mig vara stor djurvän men något skaver hos mig riktigt ordentligt i magtrakten när EU lägger tid på dylika saker när människor runt om i unionen inte ens har tak över huvudet eller mat på bordet.
Jag är själv den typen av människa som inte kan se en insekt surra mot fönsterrutan utan att vara där och släppa ut den.
Men EU.
Nehe, nu tycker jag det gått för långt, pinsamt för långt, rent ut sagt: fullkomligt löjeväckande för långt!

Här skickas man ut med huvudet före ur sitt 30-åriga hem/liv pga grundläggande mänskliga basbehov där mitt enskilda avlopp dömts ut på ytterst tveksamma grunder med vad jag påstår vara ett rättslöst tillvägagångssätt ovärdigt en demokrati och så får man läsa om EU:s kräftkokerihysteri.

Trevlig fredagskväll till er politiker i EU önskar jag er alla från djupet av mitt hjärta då jag är en, i mitt eget tycke iallafall, vänlig själ.
Men tro inte att jag någonsin mer kommer att ta er på allvar då kräftkokning är uppe på agendan hos er men inte hur vattendirektivet formligen krossar människor som mig och inte med ett ord noterar ni detta.

För övrigt undrar jag vad ni har för konsekvensanalyser angående påverkan på miljö/naturlivet i havet kontra havsbaserad vindkraft då dessa vatten redan är stressade nog av andra faktorer.
Påverkan av bullret i vattnet kan ni ju börja med att redovisa.

Punkt.
Slut.

Ur hjärta
Ur sinne
Med rak rygg
”Den lilla människan Anna”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.