2021-11-20, Den lilla människan Anna, ”Inte för att förringa något men ibland blir jag bara lite trött..”

”Inte för att förringa något men ibland blir jag bara lite trött..”

Ärligt, jag blir faktiskt lite trött när medier och politiker drar i trådarna för att rapportera om småskit!
Allt för att destruera varandra.

Fatta läget!

Varje dag reser jag till jobbet och är rädd för vad jag kan möta på vägen dit eller hem.

Varje dag är fullskiten med hög arbetsbelastning och vidriga arbetsförhållanden som ingen bryr sig om att göra någonting åt.

Varje dag går jag i däck när jag kommer hem.

Varje dag läser jag om våldsvågorna runt omkring i landet.

Varje dag har jag ont i magen av eskalerande svårare livsvillkor; ekonomi,
ökade krav från kommun, oro för ökande pensionsålder, oro för att inte hålla till pension, oro för om det överhuvudtaget kommer finnas några pensionspengar, oro för elpriser, oro för förbud mot fossila bränslen (hur ska jag ha råd att byta ut ”trädgårdsarsenalen”), oro för att bli av med mitt hem sedan ca 30år, oro för om jag ska kunna lösa ut mina mediciner, oro för att bli av med jobbet, oro för hur jag ska ha råd med tandläkarbesök, oro för att allt detta kommer göra mig sjuk…
Kom inte och säj att jag inte ska tänka så mycket, det gör mig förbannad!
Oron är befogad och sprungen ur samhällsutvecklingen!

Börja åtminstone med att stoppa dessa jävla (ursäkta)vansinnigheter kring tvångsanslutningar och tvångsåtgärder kring enskilda avlopp där det inte är proportionerligt att ens utkräva åtgärder och sluta ”hota” folk med höga viten.
Människor behöver lugn och ro,åtminstone i sitt ägande.

Och nu ska man tydligen splittra människor ännu mer genom polarisering angående vaccinpass.
Det är INTE RÄTT VÄG att gå.

Sen är jag som sagt trött på medieaktörers och politikers tramsande om småsaker endast i syfte att omkullkasta varandra!

Kamma till er!

Ur hjärta
Ur sinne
Med rak rygg
”Den lilla människan Anna”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.