Villaägaren- nr 03-2021/ Små avlopp- stor fråga med många svar

I nummer 3 av Villaägaren lyftes frågan om enskilda avlopp i ett större reportage, text: Madeleine Appelgren.

Villaägaren nr 03-21. Små avlopp- stor fråga med många svar

Länken går bara att läsa om man är medlem. För endast 395 kronor får du tillgång till både magasinet och samtliga  förmåner tjänster som ingår i ett medlemskap i Villaägarnas Riksförbund. Just nu gäller medlemskapet till och med 31 december 2022.

Då dessa väsentliga artiklar i va frågan bör få en så stor spridning som möjligt, då de tar upp många aspekter av den debatt om VA frågor som funnits i landet i många år och som är en ytterst infekterad debatt mellan fastighetsägare på landsbygden och kommunerna, så har jag fått godkännande av Villaägarnas Chefredaktör publicera artiklarna. 

Se länk: Enskilda avlopp

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *