Facebookgruppen Avloppsbedrägeriet

Aftonbladet:

Louises hund Bamse allvarligt sjuk av Stockholms vatten: ”Vill varna andra”

UPPDATERAD: 31 MAJ

Avloppsvatten väller ut i Stockholms vattendrag och sjöar – nu har Louise Anderssons hund Bamse blivit allvarligt sjuk.

På en joggingtur i Djurgården stannade Bamse för att dricka i kanalen.

– Under det senaste dygnet så har han knappt orkat resa sig upp och varit orkeslös och långt ifrån sig själv, säger Louise.


Facebookkommentarer:

-Medans myndigheter jagar fastighetsägare så spyr kommunala reningsverk ut i sjön 😡

-Behöver vi dessa ”Myndigheter”/pirater/banditer/parasiter/vampyrer? Avskeda samtliga!

-Enl Nacka kommun är bräddningar en naturlig åtgärd för att inte avloppen skall svämma över i källare, gillestuger mm. I st f att satsa mer på att minska bräddningarna i reningsverken genom större bräddningsdammar, så låter man skitvattnet rinna rakt ut i sjön i ställe. Som du skriver, ett hån mot landsbygdens folk som jagas av myndighetera för sina enskilda små avlopp som inte rinner ut i sjön och där marken renar avloppen. Inte som myndigheterna beskriver infiltrationerna- ingen rening sker i omliggande mark. Däremot så när slam från reningsverk sprids på åkrarna så gör det inget att åkrarna är täckdikade eller att bäckar ligger intill. Dit rinner inte näringsämnen och hälsovådliga ämnen, oavsett hur stora givorna är. Att slammet är kontaminerat av gifter fån vägar, hustak, sjukhus och industrier anses inte farligt, utan vår mat odlas därefter i slamgödslade åkrar.
Allt för att bli av med kommunernas problem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *