Anders Mårtensson ny VD för Svenska Kyl & Värmepumpföreningen

Anders Mårtensson ny VD för Svenska Kyl & Värmepumpföreningen

2021-01-15

Den 1 juni tillträder Anders Mårtensson som vd för Svenska Kyl & Värmepumpföreningen. Han tar över efter Per Jonasson, som varit bolagets vd sedan 2010. Anders kommer närmast från VVS Fabrikanternas Råd och rollen som vd där. 

Anders har från sina 7 år på VVS Fabrikanternas Råd betydande erfarenhet av arbete i en branschorganisation samt en djup kunskap om energimarknaden. Anders har även en stor vana av att samverka med andra bransch- och näringslivsorganisationer samt myndigheter och politiker.

– Jag är mycket glad över att få uppgiften att leda Svenska Kyl & Värmepumpföreningen, säger Anders Mårtensson. Det finns otroligt mycket kompetens i branschen och jag ser fram emot att tillsammans med alla duktiga medarbetare på SKVP se till att driva branschens utveckling vidare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *