Hallstahammar- Tränsta/ Polisanmälan om slamspridning och övergödning utreds ej, ärendet nedlagt.

Inför 18 jan.
Vi är helt chanslösa. Jag och mina föräldrar polisanmälde ju miljöbrott och tjänstefel och bifogade uträkningarna om övergödning. Nu har inte jag, men mina föräldrar fått besked att Åklagarmyndigheten beslutat att inte starta någon förundersökning och lägger ner ärendet.
Motiveringen är mycket märklig. De kan inte överhuvudtaget ha läst vad vi skrivit eller noterat att vi framför nya uppgifter.
Den anmälan jag gjorde tidigare i våras lades ned och de ansåg att bara för att vi har adderat ytterligare en tidsperiod, augustispridningen inte gav någon anledning till att starta en förundersökning och ärendet läggs därför ned.
De har totalt missat uträkningarna som visar på kraftig övergödning!
Jag är så trött på det här ruttna samhället!
/Patricia

Polisanmälan, registrerad 18 dec 2020. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *