Compostera- “Den absolut bästa toaletten för världen” … på jorden och i rymden

PS går väl ihop med Rymdtoaletten www.CompostEra.se
Bild!
“Den absolut bästa toaletten för världen” … på jorden och i rymden.  CompostEra är den enklaste lösningen på toalett i lufthavet på liknande sätt som att blyertspennan var den bästa pennan för rymden … robust gör det som behövs utan stor risk att den inte fungerar.
Eliminerar smittspridning genom att toaletten är undertrycksventilerad… använder inget vatten… ger tillbaka ren växtnäring och alltså ingen förorening. Blygsam energiåtgång 1.6 Watt (för fläkt).  Ersätter all annan badrumsventilation.  Kan användas med egen solcellsenergiproduction.
Extra viktigt i rymden att vatten inte krävs då viktbesparing och funktionssäkerhet är huvudkrav.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *