2021-01-18, Den lilla människan Anna, ”Flykten från stan”

”Flykten från stan”

Vad trevligt.
Jag läser om att många nu flyttar från storstaden ut till landsbygd.
Om livet hade varit som vanligt, tiden innan tvångsåtgärder/tvångsanslutningar och allsköns olika andra tvång och mindre service för högre penning, skenande elpris, nedlagda skolor osv hade jag med stor glädje och jubel gratulerat alla som velat dela livet med oss som bor här.
Nu blir det istället en klump i halsen och en molande värk i magen.
Ni förstår, jag kommer aldrig få träffa er som flyttar hit och få visa er min gästvänlighet som granne.
Jag kommer inte kunna bo kvar här där jag har bott i 30 år och mina tidigare generationer innan dess.
Tvångsåtgärder på riktigt tvivelaktiga grunder tar mitt liv ifrån mig och vi kanske endast möts i en vinkning till varandra där jag står och packar ner mitt liv för en framtid i ett litet skyffe någonstans i ytterkanten av staden där hyreslägenheterna är billiga.
Ja, jag vet, det kan ju inte ni rå för, men jag hade hoppats på erat stöd att stoppa dessa tvångsåtgärder/tvångsanslutningar/hot om viten.
Då hade vi kanske kunnat fått lära känna varandra och delat våra liv som grannar.
Hoppas ni kommer att trivas i de trakter jag sprungit i sen barnsben och avstått allt för att få bo och verka i.
Det gjorde iallafall jag.

Ur hjärta
Ur sinne
Med rak rygg
”Den lilla människan Anna”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *