Västerås/ Avloppsslam på den illa beryktade Skultunatippen? ( Think Pink-Bella Nilsson )

Hej!
Lyssnade på ett inslag på våran lokalradio på middagen idag. Ett inslag om den nu så omtalade skandalen gällande Think Pink och sopskandalen som drabbat Skultunatippen  i Västerås. Där har privatpersoner fått lov av konkursförvaltaren att gå in på området och dokumentera förödelsen. Man nämner i programmet att malda sopor blandades med en konstig svart jord som när all annan jord blev grå, behöll sin svärta. Men eftersom det växer bra i den jorden ser man den inte längre under grönskan…Min första tanke var AVLOPPSSLAM eller batteri-jord. Men då sådan jord bör innehålla syra borde det inte växa så bra antar jag?
Om ni vill lyssna på inslaget så finns länken till programmet här nere. Inslaget börjar vid 3 timmar, 3 minuter, 44 sekunder in i programmet.  https://sverigesradio.se/avsnitt/16
/Kicki- Tränsta/Hallstahammar

En kommentar

  1. Mailkommentar:
    Ja och vi i Sverige som står med pekpinnar och talar om hur fel alla andra gör och hur duktiga och föredömliga vi i detta land är….korruption och Mammon är vad som styr -så väl i Sverige som vilket U-land som helst.
    /K

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *