2020-10-06, Den lilla människan Anna, ”En mycket allvarlig tanke och frågeställning”

”En mycket allvarlig tanke och frågeställning”

Frågeställning till politiker:
Kan ni se någon liknelse med det som beskrivs nedan (beskrivning av adlibris om boken; När staten stal marken) och dagens hantering av tvångsåtgärder, tvångsanslutningar, tvångsförvärv,äganderätt och rättsskydd?

”Här avslöjas historiens största stöld i Sverige. Den svenska staten tog land, vatten och naturtillgångar i fjällen värda hundratals miljarder kronor från det fattiga svenska och samiska fjällfolket. Myndigheterna följde inte lagarna, domstolarna godkände stölderna och politiker och forskare hjälptes åt med att begrava sanningen. Svante Isaksson, undersökande journalist har gått till botten med denna skamfläck i svensk historia”.

Ur hjärta
Ur sinne
Med rak rygg
”Den lilla människan Anna”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *