Oberoende förnuft/ PRIORITERA ELNÄTEN TILL FÖRETAGEN OCH STÄNG NER ELEN TILL HUSHÅLLEN VID ELBRIST

PRIORITERA ELNÄTEN TILL FÖRETAGEN OCH STÄNG NER ELEN TILL HUSHÅLLEN VID ELBRIST

Vi lever i en tid där många människor är radikala utan att förstå det, går man ut och frågar människor på stan hur man ser på kärnkraft vimlar det av figurer som skulle stänga ner samtliga reaktorer utan att blinka. Man är nämligen likt ett barn oförmögen av att se konsekvenserna av sitt handlande. Redan idag har Sverige sållat sig till länder som Nordkorea där man inte heller klarar att leverera el till olika verksamheter, i Nordkorea är det dock ingen statshemlighet utan alla vet om att strömmen kopplas ur mellan vissa klockslag. I Sverige är det tvärtom, mängder av människor lever i en verklighet att man utan problem kan dra ur proppen ur atomkraften på samma sätt som Janne Loffe Karlsson en gång gjorde ur Göta kanal. Man är både dåligt påläst, samtidigt som vänstern sprider en falsk retorik om “elöverskott” och att vi “exporterar el”, vilket är sant i vissa regioner de dagar man har bra väder……..


 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *