Lantbruksnytt/ FN räknade inte med fotosyntesen

FN räknade inte med fotosyntesen

… Han inser att mycket av det kol som bundits upp i grödor kommer att återgå som koldioxid i cellandningen efter att vi ätit. Men han menar att det är orättvist att utmåla jordbruket som en klimatbov.
– På lång sikt så går det runt, det vet jag och all andra. Men jag tycker att det är synd att lantbrukare hela tiden ska behöva höra att man enbart är en miljöbov när man faktiskt representerar storskalig fotosyntes där det även finns en positiv sida klimatmässigt, säger han…..

 

Kommentar:
Hm…
FN räknade inte med fotosyntesen enligt denna artikel.
Känns det månne igen om man applicerar det på va-frågor?
Fick man med markretentionen?
Med vänlig hälsning,
Den lilla människan Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *