GP- Partille/ Plånboksstorleken får inte avgöra om man kan strida för sin rätt. Om kommuners påtvingade vägar och räkningar på tre kvart miljon samt rättegångskostnader därefter.

Det är orimligt att enskilda tvingas betala hundratusentals kronor för kommersiella byggprojekt som den enskilde inte har någon nytta av. Särskilt allvarligt är att kommunen har tagit betalt för fyra fastigheter trots att Bill Persson bara har en, skriver debattörerna.

Plånboksstorleken får inte avgöra om man kan strida för sin rätt

Möjligheten att försvara sina grundläggande fri- och rättigheter har blivit en fråga om tjockleken på plånboken. Enskilda som påkallar domstolsprövning för att tillvarata sin rätt riskerar att bli ruinerade av höga rättegångskostnader, skriver Alexandra Loyd på Centrum för rättvisa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *