Almedalsveckan 2017/ VVS fabrikanternas råd: Finns det ett behov att rena små avlopp?

Finns det ett behov att rena små avlopp?

Arrangör:
VVS Fabrikanternas Råd
Dag:
1/7 2019 13:00 – 13:30
Beskrivning av samhällsfråganIdag riskerar flera hundra tusen små avloppsanläggningar att smitta grannens dricksvattenbrunn eller övergöda våra sjöar och hav. Hur får vi en större acceptans för riskerna och ansvaret som följer med eget avlopp och att rent vatten har ett pris även för fastigheter utanför det kommunala va-nätet?

Utökad information om evenemangetMånga har idag ingen eller dålig koll på sin egen avloppsanläggning. Ett fungerande enskilt avlopp är ett avlopp som renar förorenat vatten från smittämnen och tar till vara på överskottet av näringsämnen på ett effektivt sätt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *