SVD- Bara en liten lort

SVD- Bara en liten lort

Den som finner det rättfärdigt att åsamka andras hem skada, visar samma respektlöshet inför andra människor som fascismen präglats av historiskt.

Mailkommentar:
Nu är det dags att angripa de fascister som tycker det är OK att beslagta andras hem, med ett orättfärdigt projekt att tvångsansluta människors hem,istället för att anmoda bra rening till en tiondel av kostnaden.  De här politikerna ska hängas ut rejält, för att de inte förstår hur allvarligt deras attityd är.

Carl

En kommentar

  1. Fascistattityden har härskat i åratal i kommunpolitiken där några politiker inte tycker att det är något konstigt när de driver familjer ifrån sina hem för att de inte kan/vill ansluta sig till VA-industrins avloppssystem, som kan kosta husägaren upp mot 1 miljon Kr och är i särklass den största anledningen till att haven är döende [OCEANA nonprofit bevakning av miljöförstörelsen som drabbar haven]. VA-industrin och kommunerna har i tysthet gjort upp bakom ridåerna om tvånget … industrin av vinstintresse och kommunerna för att slippa ansvaret för VA-översynen, som de säger skulle bli fruktansvärt dyrt om de inte kan ge över ansvaret till Svenskt Vatten och industriintresset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.