Den lilla människan Anna, 2020-05-17, ”Stora bocken Bruse sparkar bakut”

”Stora bocken Bruse sparkar bakut”

För ungefär ett år sedan, om jag minns tiden rätt, kunde jag läsa ett politiskt uttalande om att stora bocken Bruse går före och baxar inte över problemen till någon annan typ.

Jag undrar bara vart stora bocken Bruse tagit vägen när det gäller vatten och avloppsfrågorna och all problematik gällande dessa och närliggande tema.

Det hade varit fint om nu stora bocken Bruse tagit kommandot här och månat om de små bockarna Bruse, för den stora bocken Bruse brukar också bräka om solidaritet och jämlikhet, ibland t om rättssäkerhet.

Den stora bocken Bruse kanske också borde ta sig en titt på slamhanteringsfrågan på odlingsmark eftersom det nu annars kommer bli ett problem som baxas till kommande generationer och det är ju inte de visdomsord som yttrades då.

Sitter stora bocken Bruse fast med sina klövar någonstans eller har han under vintern sparkat bakut på dessa frågor så de fallit ner från bron, slungats ner på det snö och isbelagda vattendraget, och därmed lyckats begrava frågorna i snön där?

Från den lilla, lilla, minsta och haltande bocken Bruse, som kommer sist i ledet, hörs ett bräkande:
-Det som göms i snö, kommer fram i tö…
Var så snäll och hjälp mig att spjälka mitt ben, stora bocken Bruse, spring inte ifrån mig…!

Blås av och ta tillbaka alla tvångsåtgärder/viten och tvångsanslutningar!
Förbjud slam på odlingsjord med omedelbar verkan!
Gör om!
Gör rätt!

Med vänlig hälsning,
Den lilla människan Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *