Hallstahammar-Tränsta/ Slamspridning. Dokument från Hallstahammars miljöavdelning

Dokument från Hallstahammar

6 maj 2020

Från:
Till:
Fick dom här dokumenten om slamspridningen på Uppsala 2:6 från Hallstahammars kommun.
IMG_20200506_0005 Hallstahammars kommun 4 Maj
IMG_20200506_0003 Hallstahammars kommun 4 Maj
IMG_20200506_0004vHallstahammars kommun 4 Maj
Jag försökte få uppgifter och dokument från Katrineholms kommun men de kunde inte hjälpa mig med det. De hänvisade mig till Sörmlands Vatten för att få svar på frågorna. Jag skickade en förfrågan till dem för en vecka sedan men fick inget svar. Idag skickade jag åter samma frågor men denna gång med kopia till miljöchefen i Katrineholm. Jag fick svar på en gång att de vidarebefordrar frågorna till produktionschefen.

Det är tydligen så man måste göra. Får se vad jag kan få ut därifrån.

Mvh/ Patricia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *