Land Lantbruk/ Myndigheterna fördärvar både miljö och människors hälsa i Sverige

DEBATT4 NOVEMBER 2019

Myndigheterna fördärvar både miljö och människors hälsa i Sverige

Det är lätt att ordna kretslopp på enskild nivå, men trots liknande naturförhållande blir utfallet olika i de olika nordiska länderna, påstår debattören.

Det är dags att vakna och börja arbeta för en hållbar användning av naturen så att även kommande generationer kan leva på jorden. Kretslopp av näring från vår matsmältning är nödvändigt, men den kommunala avloppshanteringen har misslyckats genom att envisas med att använda och förstöra stora mängder dricksvatten. Det är dock lätt att ordna kretslopp på enskild nivå om man tänker mark istället för vatten, men som jämförelsen nedan visar kan utfallet bli olika, trots liknande naturförhållanden i Norden……

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *