Hallstahammar- Tränsta/ Mail från Ulf Svensson ang den förskräckliga slamspridningen och kanske början på en ny negativ trend från myndigheterna

Patricia!
Jag har läst dina meddelande med allt större förskräckelse. Förstår att detta är en mardröm för dig och din familj. Efter att ha arbetat tillsammans med Marit Paulsen – när hon var EU parlamentariker – kring dessa frågor har mitt engagemang fortsatt. Tyvärr var nämligen Marit tvungen att sluta i förtid i EU på grund av hälsoskäl. Det du vittnar om är en fråga som samhällsplaneringen helt misslyckats med. Det kunde jag redan konstatera under mina år som forskare på Chalmers Arkitektur. Jag har fortsatt skriva en och annan artiklar i detta ämne och det helvete som du och din familj är utsatta för kan vara början på en ny mycket negativ trend. Utredningen “Hållbar slamhantering” (SOU 2020:3) – och alla de förslag som där framförs – är ett mycket illavarslande tecken i tiden. Du ska veta att vi är många som mobiliserar oss och vi släpper inte taget!

Med vänliga hälsningar

Ulf Svensson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *