Ledarsidorna.se/Vad är det för fel med Sverige?

Vad är det för fel med Sverige?

Vi befinner oss i en fruktansvärd pandemi. Tusentals människor dör, företag går i konkurs, människors liv och framtidsdrömmar krossas. Då offentliggörs den statliga kommunutredningen efter flera års arbete och förespråkar strategisk samverkan. Mer utredningar av fler jurister… Sveriges kommuner och regioner, SKR, varnar för att kommunerna kommer få allt större ekonomiska problem. Min hemkommuns, Kungsbacka, svar är att dra ner på kostnaderna för mat inom hemtjänsten men satsa hundratals miljoner på en ny arenahall.

 

Mailtips och kommentar: Intressant läsning som går att applicera på va-frågor.
Vatten och avloppsfrågor kommer att eskalera i exploderande format och skapa ödesdigra konsekvenser och negativa bieffekter om det fortsätter såhär men landet sätter fortfarande nöje osv högt på agendan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *