SLU ska anställa en motiverad forskare med ett starkt intresse för det dynamiska och snabbt växande området för näringsåtercirkulation från avlopp till jordbruk.

SLU ska anställa en motiverad forskare med ett starkt intresse för det dynamiska och snabbt växande området för näringsåtercirkulation från avlopp till jordbruk. Den framgångsrika kandidaten kommer att delta i ett projekt som syftar till att tillsammans med relevanta intressenter skapa en webbaserad kunskapsplattform som kontinuerligt samlar och syntetiserar den snabbt växande kunskapskomponenten inom området. Dessutom kommer kandidaten vara involverad i utveckling, förädling och tillämpning av ett utvärderingsverktyg för att undersöka näringsberoende för olika livsmedelssystem och avfallshanteringsscenarier på bioregional nivå.

https://www.slu.se/om-slu/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=3607

___________________________________________________

Kommentar:  Jag begriper inte vad avfallshanteringsscenarier på bioregional nivå är?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *