Den lilla människan Anna, 2020-03-13, ”Jag håller med, men förstår inte”

”Jag håller med, men förstår inte”

Idag läste jag ett uttalande i Expressen från miljöminister Isabella Lövin ang ”batteriskandalen”
(expressen.se 8/3- 2020

Klimat
”Efter batteriskandalen: Ministern vill skärpa lagen”)

Detta glädjer mig oerhört men eftersom jag är engagerad i avloppsfrågor och därmed också slamfrågan så undrar jag varför ministern inte blir lika upprörd över dessa saker?

Med vänlig hälsning,
Den lilla människan Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/6/b/va-i-tiden.se/httpd.www/natverket/wp-content/plugins/mobile-menu/includes/class-wp-mobile-menu-core.php on line 242 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/6/b/va-i-tiden.se/httpd.www/natverket/wp-content/plugins/mobile-menu/includes/class-wp-mobile-menu-core.php on line 559
Nätverket VA i tiden