VAK konferensen- Rimliga eller orimliga krav på små avlopp?- debatt

Rimliga eller orimliga krav på små avlopp?

Under Vatten Avlopp Kretslopp inleder vi konferensen andra dag med ett samtal i morgonsoffan om debatterna om små avlopp.

”I skuggan av klimatdebatten har de här frågorna utvecklats till den kanske mest infekterade miljöstriden idag.” Så inleds artikeln Striden om de små avloppen i va-tidskriften Cirkulation från i höstas. Vi ringde upp Erik Winnfors Wannberg, chefredaktör för Cirkulation, för en kommentar.

– Det är en ju diskussion med väldigt högt tonläge. Kraven på små avlopp berör många människor rent ekonomiskt men det är också en fråga om personlig integritet. Myndighetsutövningen kommer mycket nära den privata sfären och det väcker starka känslor, säger Erik Winnfors Wannberg som kommer att delta i panelsamtalet den 19 mars i Jönköping……..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *