NU skall 3 kammarbrunnar och infiltrationer grävas upp och ersättas med tvåkammarbrunnar av plast.

Hej jag har fått en del meil i och för sig intresenta om olika avloppslösningar.men det stora problemet nu är att kommunerna tvingar fastigheter att gräva upp fungerande 3kammarbrunnar och fungerande infiltrationer. Har på nära håll följt hur man tagit bort 3kammarbrun och fungerande infiltration .Det ersätts med ett system av märket fann plasttank med en stor behållare en liten behållare runt pumpen alltså 2kammarbrunn. Innan den tas ibruk skall den fyllas till hälften med rent vatten annars kan pumpen köra ut papper i infiltrationen och skada den det innebär att efter den årliga slammtöningen måste man fylla på med rent vatten. Detta är helt orimligt  m.v.h Bo.l

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *