Biototals misslyckande med gödselfabriker, gödselhögar glider ut i åar och förstör Östersjön

Företaget Biototals misslyckanden

6 december 2019  17:30  18 KB

Från:
Till:
Hittat några av Biototals tidigare fadäser. Kan vara bra att försöka kontakta de som har protesterat mot företaget och fått dom att flytta på sig.
SÖDERKÖPING Söderköping Det många oroades för hände på tisdagen. Den stora högen med rötslam vid Herrborumsån i S:t Anna, gav sig iväg genom ån på grund av regn och översvämningar. En å som efter en kort sträcka har sitt utlopp i Östersjön.
www.affarsliv.com
Sankt Anna På tisdagen gjorde miljökontoret en kontroll vid Herrborumsån där en rötslamshög nu flyter i vattnet. Biototal som placerat rötslammet för nära ån kommer att flytta på den inom de närmsta dagarna.
www.affarsliv.com
/Patricia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *