DT/ VA upproret blir ny nationell rörelse: ”Vi kämpar för de enskilda fastighetsägarna i VA-frågan ”

DT/ VA – upproret i Orsa blir ny nationell rörelse: ”Vi kämpar för de enskilda fastighetsägarna i VA-frågan ”

Pressen.se/ länk till DT

VA upproret blir ny nationell rörelse (pdf)

En kommentar

  1. Brev till Webredaktören:
    Citerar ”Miljöinspektörerna har kunskap för att göra bedömning av anläggningarna. Under tillsynen träffar de fastighetsägarna och för en diskussion kring bedömningen av VA-situationen, säger kommundirektör Ann-Therese Albertsson, Orsa kommun” slut citat.

    Jag kan nämna följande att I Kristianstad Vid upptäckt så smög kontrollanten runt husknuten med kamera i högst hugg – Och så klart vid förfrågan och vid tilltal fick jag inga svar, ingen legitimation, än mindre föra en dialog, mer än att till slut fick jag fram ett svar, att de gör inga individuella inspektioner eller bedömningar utan drar alla över en och samma kam. Vilket resulterade i att dennes besök föranledde senare till ett brev om hot av vite på tio tusentals kronor vid fortsatt användning. Detta då denne inte kunde skilja på en fördelningsbrunn eller sjunk-brunn .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *