Den lilla människan Anna, 2019-11-14, ”Min rygg är rak som en fura”

”Min rygg är rak som en fura”

Jag är stolt över mig själv.

Jag vägrar att acceptera att människor slängs ur sina hem pga va-frågor.

Sverige måste se till att det finns rim och reson i frågorna.

För mig blir det ett löjes skimmer över allt när vi genom bistånd hjälper andra länder med va-frågor samtidigt som det i det egna landet finns människor som inte längre kan behålla sina hem för skyhöga kostnader för vatten och avlopp, ibland med tvång, ibland inte.

Duktiga Sverige bör öppna sina ögon för vad som händer med dess befolkning i dessa frågor.

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta längre, allt är absurt!

Var är politikerna???

Med vänlig hälsning
”Den lilla människan Anna”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *