Facebookgruppen Avloppsbedrägeriet/ Är det inte fantastiskt med VA hysterin? Den har börjat likna allt mer medicinbranschen

Den har börjat likna allt mer medicinbranschen, det vill säga att man inte kan ta patent på naturen eller växters läkande egenskaper, utan man har i stället här lobbat för att kunna förbjuda vissa växter och dess innehåll och försäljning, för att i stället på ett syntetiskt vis efterapa naturen och dess förmåga för att kunna patentsöka detta och maximera sina vinster, härmed efter tvinga man sjuka att köpa just deras medicin.
Ja liknelsen är väl inte långt bort då man läser följande Citat ” ACT®:s funktion är modern men bygger på en teknik som testats av naturen i miljarder år. Genom att dra maximal nytta av mikroorganismers och växters förmåga att ta hand om ämnen i vattnet ges en rad fördelar. Både för miljön och för dig som fastighetsägare.” slut citat
Kan dock hända att denna lösning kan vara ytterligare ett bra alternativ till de fastigheter som inte har så stor trädgård eller växtlighet. Tekniken verkar här vara ett lagligt utrymme för ett godkännande, men inte i ett större och naturligare perspektiv för de fastigheter som har resurserna och därför inte behöver inhandla dito, detta trots att det påstås ha fungerat i miljarder år. Ja det blir lätt lite märkligt när myndighetsutövare kommer på besök. .
Michael Richter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *