Hela Gotland.se/ Faran med den gröna entrismen

Faran med den gröna entrismen

GOTLANDS ALLEHANDA Fina ord kan förklara fula saker. Entrism är ett sådant snygg-ord som förklarar varför regelkrångel som leder till oanvändbara jord- och skogsmarker ökar. Hastigt håller nu landsbygden på att förvandlas till ett eftersatt museum.

Entrism förklaras enklast som en metod vilken används för att överta den parlamentariska makten på ett icke parlamentariskt sätt. Ungefär som en statskupp men utan beväpnad militär. Entrismen har inga beväpnade soldater utan har istället tjänstemän beväpnade med övertygade argument. Utifrån en förutbestämd idé infiltrerar de viktiga samhällsfunktioner. Väl på plats bearbetar de personalen och värvar nya agenter. Det slutgiltiga målet är att ta över det som man har infiltrerat…….

En kommentar

  1. Facebookgruppen Avloppsbedrägeriet:
    “Fina ord kan förklara fula saker. Entrism är ett sådant snygg-ord som förklarar varför regelkrångel som leder till oanvändbara jord- och skogsmarker ökar. Hastigt håller nu landsbygden på att förvandlas till ett eftersatt museum”. Ja jag skulle nog inte kunna uttrycka det bättre själv än så.och det har fått pågå allt för länge utan att någon reagerat.
    /Mickael Richter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *