Brev till S om landsbygden/ Upplevelse från en som kämpat i sossarnas anda för landsbygden

Upplevelse från en som kämpat i sossarnas anda för landsbygden

13 August 2019  13:22  12 KB

From:
To:
Cc:

Hej,

Sedan 2013 har jag kämpat i det som kallas va-kriget. Har tillskrivit statsminister och diverse ministrar, politiker under denna period med skrivelser, frågor och naturligtvis synpunkter. Under alla år har frågan förträngts av ledande politiker och aven kommunalråd med s som förtecken. Ett fruktansvärt slag mot landsbygdens folk och pensionärer som ni säger er värna  om. Pensionen höjs med småbelopp samtidigt som folk får notor i storleksordningen 250 000 till 500 000. Att prata är en sak men att låta socialdemokratiska kommunalråd roffa åt sig infrastruktur som är gammelmodig och försämrar miljön gentemot smartare och billigare lösningar är en helt annan. Smartheten beror på ekologisk hållbarhet. Inte bryr sig väl socialdemokrater om detta? I min kommun har sossarna tappat 40% trots att jag blivit medlem igen. Medlemskapet var bara till för att komma till tals. Men ack här ligger locket också på. Undrar vad du Stefan tänker säga i Björneborg om oss på landsbygden. I samband med medlemsinträde ställde jag en del frågor via er erbjuden länk, men även dessa blev helt obesvarade. Så märkligt i denna folkrörelse.

Självklart försvinner detta mejl i hanteringen även denna gång och tystnad som svar. Så var inte klimatet på 60/70 talets Bommersvik när min ideologi formades. Jag undrar vad som får Skånes landsbygd att vara den SD dominantaste delen av Sverige. Fråga oss som bor här på landsbygden?

Tack för mejlet från Stefan som inbjöd till dessa tankar. Tyvärr är jag för gammal /går ej längre i skolan/ för att Stefan skall ha tid för en fikastund och prata om hur verkligheten ser ut.

Med vänlig hälsning Mit freundliche Grüsse Kind regards 

Holger Brede
Lillasäte 420
SE-24391 Höör, Sweden
holger.brede@outlook.com
Mobile +46706330002

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.