Köping- Namninsamling: Överklagan av tillstånd för nedläggning av va ledningar till fritidshusområden på Köpings “Norra Mälarstrand”

Hej
Lars- Göran Carlsson skriver en ny överklagan, i huvudsak blir den som tidigare, men skickas ett steg högre upp till HD. Han tänkte skicka in den, den 12/7. (Sista dag är må 15/7.)
För att stödja överklagan så behöver Lars Göran en namnlista som kan gälla för domstolen., se länken  https://www.skrivunder.com/overklagan_av_tillstand_for_nedlaggning_av_va_ledningar_till_fritidshusomraden_pa_kopings_norra_malarstrand
Som ni ser i länken så, det domstolen behöver veta är: ert namn, lägg till ytterligare namn om ni är flera fastighetsägare, fastighetsbeteckning, pers nr,  och er hemmaadress. Komplettera med tel nr och  epost för att domstolen skall kunna få tag i er om behov.
Även om chansen är mikroskopisk att vi får prövningstillstånd, så kan vi återigen visa Köpings kommun att vi är många som stöder överklagan. Förra insändaren i BBlat så skrev Elizabeth Salomonsson om aktivistgruppen med Lars Göran och Anders och några få till. Visa återigen att vi är många. I våra insändarsvar senast har både jag och Lars Göran skrivit att vi representerar 176 av 235 fastighetsägare, dvs ni som stöttade oss från början i överklagan till förvaltningsrätten. Det finns många namninsamlingar då varit ännu fler som vi gjort.
/Anders
PS: Detta mail går till 330 mailadresser, dvs de fastighetsägaradresser jag har på fritidshusområdena på Stäudd, Dåvö och St Aspholmens, dvs Köpings norra Mälarstrand, samt till några media som villaägarna, LRF, TV4, ekot, expressen etc, och några politiker på riksdags och lokal nivå. DS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *