En kommentar

  1. Hej!
    Detta är en fråga som består i ett ämne som jag sitter och forskar i och det gäller hur den finska lagstiftningen ser ut nä det gäller anläggningsavgifter till det allmänna VA- nätet. I Sverige fastställs en summa som ska betalas till det allmänna och är det så att en fastighet har svårt att betala avgiften så kan man få ett så kallat VA-lån att betalas på 10 år med en högre ränta än bankränta.
    Nu har jag hört att man tillämpar ett annat system i Finland som innebär att man kan få anstånd med betalning till den dag fastigheten sälgs, ett system som jag anser att det är mycket mer fördelaktigt. Skulle vara mycket tacksam för tips om var jag kan hitta info om den Finska lagstiftningen kring detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *