Nästa helg träffas vi – ett antal människor i Köping för att bekämpa de övergrepp som myndigheterna gör mot dem som har enskilt avlopp.

inlägg från Arne

Enskilt avlopp? Håll hoppet uppe! Nästa helg träffas vi – ett antal människor i Köping – för att starta en opolitisk förening, för att bekämpa de övergrepp som myndigheterna gör mot dem som har enskilt avlopp. Nu måste det bli ett slut!! Men vi kommer att behöva din hjälp. Antingen som medlem i föreningen eller som bidragsgivare. Är du inte redan drabbad – så kommer du att bli det. Har du redan påtvingats att göra om ditt avlopp för många 10,000:-, så gör det ingen skillnad om du stöttar oss med någon hundring. Eländet fortsätter. Vi måste t.ex. stoppa förslaget om återkommande obligatorisk avloppskontroll vart sjunde år. I vissa kommuner börjar man ifrågasätta vår rätt att ta vatten ur egen brunn. Tvångsanslutning till kommunalt nät hotar…. Du kommer att få förnyad information när föreningen är bildad – antingen här eller i lokaltidningen. Håll hoppet uppe. Hjälp oss kämpa!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *