Förening på rikssplan var med och starta nu

Hoppas du vill vara med

Upprop här på Va i tidens Hemsida .Varmed och starta riksorganisation rätten till sitt enskilda avlopp och vatten .

Nu har vi bestämt oss vi ska köra igång en förening Arbetsnamnet är VA i Tiden
Syftet är att hjälpa till att få igång lokala föreningar i varje kommun som kan driva frågorna om tvångsanslutningar vilket är det bästa sättet att få en förändring till stånd. För detta kommer det att krävas en central plattform. jag som skriver detta heter Tom Hagström arbetar ihop med Anders som har startar denna hemsidan för två år sedan. Tar på mig att få igång föreningen om vi kan få tag minst fyra andra Vi behöver det för att få ett föreningsnummer och skapa ekonomi för framtiden.

Gör din intresseanmälan här du kan även gå via Hem

fyll i formuläret skriv gärna en kommentar

Tom Hagström

 

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *